Motocrossvecka i Dalarna v. 29.

Här kommer ett alternativ för de som ännu inte bestämt vad de ska göra på semestern.

Vi tänker ha en träff/träningsläger på Jämmerdalen i Falun den 11-12/7 då vi bokat banan enbart för veteraner. Träning och paradkörning under båda dagarna för de som vill köra lite bana men inte önskar tävla och vi som brukar tävla får mycket träning i gott sällskap.

Troligen delar vi upp kort och långfjädrat i körpass om ca 30 min per omgång och avbryter mitt på dagen för lunch.

På kvällen har vi en gemensam middag/grillafton och förhoppningsvis kan vi locka något band att spela. Vi har också tänkt oss en mindre mc-marknad för de som vill ta med grejor att sälja, ingen avgift för detta. En utställning av crosscyklar av olika åldrar från "järn" till Evo kommer att arrangeras där den som har en fin eller unik cykel att visa upp får möjlighet att göra detta. Deltagarna i träffen får möjlighet att rösta på sin favorit i resp klass. Prisutdelning på kvällen.

Vi kommer att ta ut en träningsavgift på ca 150 kr för båda dagarna, föranmälan bara om man önskar sälja eller ställa ut sin cykel.

Det ges möjlighet att stanna någon dag i depån om man vill turista lite i Falun med omnejd, koppargruvan och Karl Larsson gården ligger i närheten.

Under hela vecka 29 pågår dansbandsveckan i Malung (www.dansbandsveckan.se) vilket också kan vara ett bra semestermål under veckan. På lördag den 18/7 kör Lasse Ingvarsson och vänner "dansbandscrossen" och "Old Star" i vanlig ordning vilket avslutas med fest hos Lasse på kvällen för de som är hågade.

Vi kommer med mer info i ett utskick som medföljer nästa klubbtidning.

Med vänliga hälsningar #137 Kenneth Ahlström kenneth.ahlstrom@yamaico.se 070-663 83 43